Linkedin Hesap Silme Dondurma Nasıl Yapılır?

Linkedin Hesap Silme Dondurma Nasıl Yapılır?

Bugüne kadar geliştirilmiş en kaliteli ve en kullanışlı uygulamalar arasında yer alan Linkedin, kişilerin online CV hazırlayabilecekleri ve bu CV’leri uygulamalar üzerinden paylaşabilecekleri geniş ve ücretsiz bir uygulamadır. Kişiler Linkedin hesapları üzerinden kariyerlerini şekillendirecek videolar, fotoğraflar, makaleler ve daha birçok şeyi paylaşabilirler. Kişilerin yaptıkları bu paylaşımlar Linkedin hesaplarını inceleyen kişiler tarafından görünmekte ve bu onlar için bir artı niteliği taşımaktadır.

Kişiler kendi işlerini kurmaları, iş değiştirmeme kararı almaları, çalışmamaya karar vermeleri, ikinci bir hesaba sahip olmaları, başka bir hesap kurmak istemeleri ve genel olarak uygulamayı beğenmemeleri gibi sebepler dolayısıyla Linkedin hesaplarını silmek veya onları geçici süreyle dondurmak isteyebilirler. Linkedin hesabını silmek, Linkedin ile ilgili bağlantıların tümünü silmek anlamına gelmektedir. Hesap kapatıldığında profille alakalı tüm onaylar, redler, mesajlar, tavsiyeler ve bağlantılar tamamen silinecektir.

Linkedin Hesap Silme Nasıl Gerçekleşir?

Kişiler Linkedin hesap kapatma işlemi için öncelikle Linkedin hesaplarına giriş yapmalıdır. Erişim sağlanamayan ve kurtulamayan hesaplar için Linkedin bilgi formu ile iletişim kurulabilir. Hesaba giriş yapıldıktan sonra, yukarıda bulunan Ben simgesine tıklanmalıdır. Açılan sayfada bulunan listeden “Ayarlar ve Gizlilik” kısmına girilmelidir. Açılan listede bulunan Hesap sekmesinin Hesap yönetimi bölümü altında, LinkedIn hesabınızı kapatma’nın yan kısmından Değiştir kısmına tıklanmalıdır. Bu bölümden sonra kişi hesabını neden kapattığını seçmeli ve “ileri” kısmına tıklamalıdır. Hesap kapanmadan önce kişi tekrar şifresini girmelidir. Şifre onaylandıktan sonra “hesabı kapat” butonuna tıklanırsa hesap kapanacaktır. (Linkedin Destek)

linkedin hesap silme

Linkedin Hesap Dondurma Nasıl Gerçekleşir?

Linkedin hesap dondurma işlemi aslında tam olarak istenildiği gibi çalışmamaktadır. Linkedin hesabı dondurmak isteyen kişiler, Linkedin hesaplarına bir süre girmemeyi tercih etseler daha iyi olacaktır. Çünkü Linkedin hesapları hesap kapatma işlemi gerçekleştirildikten sonra 20 gün süreyle dondurulmaktadır. Kişiler 20 gün boyunca giriş yapmazlarsa hesap ancak o zaman kapanır. Fakat hesabı dondurmaktan vazgeçen kişiler, 20 gün içerisinde giriş yapsalar dahi bazı bilgileri geri getiremeyerek mağdur durumuna düşebilirler.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Linkedin Profil Linki

Linkedin Hesabımı Dondurduktan Sonra Hangi Bilgilerimi Kaybederim?

Kişiler Linkedin hesaplarını dondurup açtıktan sonra, profillerini eskisi gibi bulamayabilirler. Çünkü Linkedin “hesabı kapat” butonuna tıklandığı anda bazı bilgileri silmekte ve asla geri getirmemektedir. Kişilerin hesap dondurma işlemi sonrası getiremeyecekleri bilgilerden ilki onaylar ve tavsiyelerdir. Kişi birini tavsiye ettiğinde veya bir işi onaylandığında bu profilinde gözükerek CV’sine eklenmektedir. Fakat hesap kapandığı takdirde bu bilgiler tamamen silinmektedir.

Bunun yanı sıra getirilemeyecek diğer bir bilgi yoksayılan ya da bekletilen davetiyelerdir. Kişi profilini tekrar açtığında bu bilgilere malesef erişim sağlayamayacaktır. Bu durum kişilerin sonradan onaylamak istediği davetiyelerin yok olması anlamına gelmektedir. Kaldı ki reddedilen davetiyelerin kaybedilmesi de bazı sorunları beraberinde getirebilir. Kişi hesap dondurma işlemi sonrasında üye olduğu grupları ve takip ettikleri kişileri de kaybederler. Özellikle ekip liderlerini ve yöneticileri kaybetmek, kişinin sonradan sorun yaşamasına neden olabilmektedir. Linkedin hesap silme ve dondurma işlemlerini kapsamlı olarak sizlere anlattık.

Sosyal medya hesaplarınızı geliştirmek ve popüler listelere girmek için ürünlerimizi inceleyebilirsiniz; https://www.instatakipci.com/takipci/turk-bot

Linkedin Hesabımı Silebilir miyim?

Linkedin hesabınızı artık kullanmak istemiyorsanız, hesabınızı silmeniz mümkündür. Nasıl yapacağınızı öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz.

Hesap Silme ile Dondurma Arasında ki Fark Nedir?

Hesabınızı silmeniz durumunda, tekrar kullanmanız mümkün olmayacaktır. Ancak Linkedin hesabınızı dondurarak tekrar istediğiniz zaman geri dönebilir ve kullanabilirsiniz.

Linkedin Hesabımı Silersem Tüm Bilgilerim Kaybolur mu?

Linkedin hesabınızı silmeniz durumunda sahip olduğunuz tüm bilgileriniz kaybolacaktır. Ancak dondurursanız bilgileriniz saklı kalır, silinmez.

Periscope Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 1 Ortamala: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir